Tjen penge på dine strikke og hækle designs

Tjen penge på dine strikke- og hækle designs sammen med gaiagarn.dk

Oplev glæden ved at dele dine egne designs, og samtidig tjene på dem, i samarbejde med Gaia Garn🌟

Er du en strikke- eller hækle-entusiast, og ønsker du at omdanne din passion til profit? Gaia Garn tilbyder dig nu muligheden for at sælge dine unikke opskrifter via vores hjemmeside og få 100% af fortjenesten!

Din passion, dit design og din fortjeneste

Forestil dig at se dine egne designs komme til live i hænderne på utallige andre strikke- eller hækle-entusiaster. Med Gaia Garn bliver dette en virkelighed. Vi søger originale, betagende opskrifter skabt af dig, for sammen at kunne inspirere og glæde andre.

Kvalitet og æstetik i fokus

For at sikre, at dine designs skinner igennem, kræver vi blot et par enkle ting:

  • Originalitet: Dit design skal være personligt og skrevet på dansk, så vi sammen kan præsentere en verden af unikke strikke- og hækle- oplevelser.
  • Vis resultatet: Fremhæv dit arbejde med klare, smukke billeder af dit færdige produkt. Dine kreationer fortjener at blive set i deres bedste lys!
  • Kvalitetsgarn: Brug garn fra vores sortiment for at sikre et frugtbart samarbejde, der skaber skønne resultater.

En simpel proces, store resultater

Det er nemt at komme i gang! Du skal bare følge vores vejledning/skabelon for at skabe en velstruktureret opskrift. Du kan nemt downloade skabelonen via dette link.

Når din opskrift er færdiggjort, beder vi dig uploade den som en PDF-fil og vedhæfte den i en mail, som sendes til: strik@gaiagarn.dk 

(Kan du ikke finde helt finde ud af det tekniske - så skriv og vi hjælper dig i mål)

Dette sikrer, at din opskrift opfylder vores kriterier og gør den klar til at blive delt med vores brugere og kunder gennem vores annoncer.

Din kreativitet, vores platform

Når du deler din opskrift med Gaia Garn, bliver den en del af et online fællesskab, hvor kvalitet og kreativitet hyldes. Vi sørger for, at din opskrift når ud til et bredt publikum, der værdsætter godt håndarbejde og kreativitet.

Frihed og ansvar

Hos Gaia Garn værdsætter vi dit kreative rum. Mens vi glæder os over at dele dine designs, ligger ansvaret for præcision og kvalitet hos dig.

Vi tager forbehold for, at garn kan blive udsolgt eller udgå fra vores sortiment. Skriv derfor gerne et alternativt Gaia Garn-forslag på opskriften.

Bliv en del af noget større

Bliv en del af Gaia Garns kreative fællesskab. Det er ikke blot en mulighed for at tjene penge, men en chance for at inspirere, oplyse og berige et kreativt fællesskab med dine unikke designs.