Om Os

Jeg er uddannet sygeplejerske og nu businessmanager for Gaia Garn ApS, det er noget af et spring. Men pludselig var muligheden der og det prikkede til min indre Pippi — ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt!”.

Selvom det nu er en verden af garn jeg befinder mig i, skaber det at hækle og strikke et meningsfuldt indhold i rigtig mange menneskers liv, så på den måde bevæger jeg mig fortsat inden for det sundhedsfremmende felt, hvor velvære og livskvalitet også er i fokus.

At være med til at skabe og sælge garn og derved bringe glæde rundt omkring i de kreative hjem er en gave og jeg glædes ubeskriveligt over denne “garn-rejse” vi er på.

Jeg skriver VI, fordi jeg heldigvis har et godt hold bag mig som gør det muligt, de hjælper bla med teknikken og alle de gode forbindelser til produktion af garn.

Jeg skriver også VI fordi jeg allerede nu har fået rigtig meget hjælp og god feedback fra jer derude, som er langt bedre til at strikke og har meget mere garn-erfaring end jeg. Tak for jer🙏🏻

Vores vision er ganske simpel, vi ønsker at skabe garn du har lyst til at strikke med og give dig muligheden for at vælge garn ud fra en bæredygtig tankegang.
Det at sætte eksisterende råvarer i kredsløb og give det nyt liv et andet sted, hvor det gør gavn, har vi implementeret som en vigtig del af vores overvejelser i produktion og indkøb af garn.

Med denne fælles agenda var det heller ikke svært at blive enige, da vi skulle finde navn til vores garn-shop, da Gaia, jordens gudinde også symboliserer livets kredsløb på jorden.

Med vores jord i tankerne ønsker vi med Gaia garn at strikke en bedre verden sammen og håber du vil være med på rejsen.

Gå på opdagelse i vores lækre produkter her.

De bedste hilsner,
Thea