En hjertevarm velkomst: Gaia Garns rejse er begyndt ❤️ - Gaia Garn

En hjertevarm velkomst: Gaia Garns rejse er begyndt ❤️

Kære strikkeentusiaster og garnelskere!

Velkommen til Gaia Garns allerførste blogindlæg. Vi er både ydmyge og stolte over den utrolige modtagelse, vi har fået fra jer i dette helt fantastiske univers, så dette vores første blogindlæg er dedikeret til jer – vores støtter, kunder og venner.

Vores rejse så langt:

At lancere gaiagarn.dk har været en rejse fyldt med spænding, læring og utallige masker. Vi startede med en simpel idé: at bringe bæredygtigt, kvalitetsgarn til det danske marked. Og takket være jer er denne drøm blevet til virkelighed.

Taknemmelighed i hver en nøgle, vi har pakket og sendt:

Vi kan ikke udtrykke, hvor taknemmelige vi er for den støtte, vi har fået. Hver ordre, hver like på sociale medier og hver positiv kommentar betyder verden for os. Det er, hvad der gør hver nøgle garn så speciel for os!

Hvad kan I forvente fremadrettet:

Vi er her ikke kun for at sælge garn; vi er her for at skabe et fællesskab. Forvent tiltag omkring opskiftsuniverset, spændende blogindlæg, inspirerende strikkeprojekter og selvfølgelig, et stadigt voksende udvalg af bæredygtige garnmulighederog her kommer der MEGET snart de første produkter på lager 🤩

Afslutning:

Fra bunden af vores hjerter, tak for at gøre Gaia Garn til en del af jeres strikkeverden. Vi ser frem til at vokse, lære og strikke sammen med jer i fremtiden.

De bedste hilsner,

Thea 🧶

 

Tillbaka till blogg